SPACEVertel Ons Hoe Wij het Doen

Reacties

U kunt hier uw reacties en waardering geven voor Besnijdeniskliniek Noord

165 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Rejestracja na Binance
19/04/2024 at 03:59

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

J.Richardson
06/04/2024 at 20:05

Wij hebben ons eerste kindje laten besnijden bij besnijdeniskliniek Noord. Uiteraard vonden wij dit wel spannend. We werden goed en vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Ze werken met een gezellig en zeer professioneel team. Nu een week later zijn we zeer tevreden met het resultaat.

Zeker aan te raden!

Smits
25/02/2024 at 11:44

Vanwege de wens om ons zoontje te laten besnijden hebben wij contact opgenomen met Besnijdeniskliniek Noord. Afgelopen zaterdag was het zover en wat was het spannend.

Omdat ik het als moeder zijnde toch te moeilijk vond om aanwezig te zijn tijdens de besnijdenis nam Jessica het samen met papa over. Wat een rust straalt Jessica uit en wat ben ik dankbaar dat ze er was om het stokje van mij over te nemen. Ons zoontje voelde de rust die zij uitstraalt ook want hij heeft, nadat ik de ruimte heb verlaten, heel rustig gelegen en de besnijdenis is voorspoedig verlopen.

Ons zoontje was dezelfde dag nog weer lekker aan het spelen. Tijdens het herstelproces is Jessica goed te bereiken en reageert ze ontzettend snel op vragen. Dit voelt ontzettend vertrouwd.

Wat een topteam. Wij bedanken jullie voor alles!

Fitnet
23/02/2024 at 22:11

Superleuk team, vriendelijk personeel. 9 jaar geleden was mijn 1ste zoon besneden paar weken geleden 2de zoon. Fijne communicatie je kan ze dag en nacht bereiken dat geeft een goed gevoel.

S. Sinanovic
23/02/2024 at 11:54

Ons kind is geholpen door een echte vakman. Dit hebben we gemerkt voor , tijdens en na de operatie. Ook andere personeelsleden zijn zeer betrokken, ervaren en behulpzaam. De informatie over de behandeling was zeer transparant. De behandeling is goed verlopen en daarna werd duidelijk gezegd wat is gebeurd, hoe is het verlopen en hoe zal het herstel verlopen. Ook na deze behandeling blijven deze zorgprofessionals goed voor ons kind zorgen, waarvoor onze grote dank.

Kim werkman
06/02/2024 at 11:29

Paar weken geleden hebben wij onze zoon brian laten besnijden. Ik als moeder zag er wel tegen op, maar alles werd heel rustig en fijn uitgelegd, nu naar een aantal weken zijn wij erg blij dat we het toch gedaan hebben

Mike
25/01/2024 at 09:14

Uitstekend geholpen bij deze kliniek voor mijn vasectomie. De assistente nam zowel telefonisch als voorafgaand aan de ingreep uitgebreid de tijd. De ingreep werd uitgevoerd voor twee bijzonder vriendelijke artsen en ik heb me – afgezien van mijn vrees voor naalden en de bijbehorende duizeligheid – geen enkel moment echt oncomfortabel gevoeld. Na 3 weken had ik een vraag over een hechting die binnen een minuut werd opgepakt via Whatsapp, zodat ik foto’s naar de arts kon sturen. Pure klasse!

Sarah Osose
23/01/2024 at 09:28

Job well done , I love the outcome

Charllotte
05/01/2024 at 17:17

Really happy with how it whent everything with my son!
The doctor and jessica explained everything and make me feel comfortable,I 100% recommend this place! Also after the operation jessica was really nice to be able to answer every question I had, also during the recovery!
Thankyou doctor Ali and her beautiful assistant Jessica.

Rogier
30/12/2023 at 14:23

Twee weken geleden geholpen in de kliniek voor een besnijdenis. Dit verliep allemaal vlot en de assistente geeft duidelijk uitleg over de verzorging van de wond. Na de operatie laagdrempelig contact voor vragen dus dat is heel fijn allemaal. Al met al goed geholpen en zeer tevreden!

Rayon
08/12/2023 at 19:08

2 weken geleden hebben we onze zoon van toen 7 weken laten besneden. Wij als ouders waren erg nerveus maar de assistente wist ons goed gerust te stellen. Ook de chirurgen kwamen professioneel over en stelden ons op ons gemak. We mochten bij de ingreep aanwezig zijn en alles werd ons goed uitgelegd. Ons zoontje heeft gehuild toen de verdoving gezet werd en ook het vast binden van de beentjes vond hij niks. In de middag was hij wat onrustig en wat jammerig s nachts heeft hij prima geslapen en de dagen daarna was hij weer zoals hij voor de ingreep was. Het is erg fijn dat je de assistente altijd kan appen voor vragen en twijfels. Al met al vond ik het meevallen en zijn we blij dat we dit op zo’n jonge leeftijd hebben laten doen!

Amini
23/11/2023 at 19:18

Onze zoon van 9 maanden is vorig maand besneden bij besnijdenis clinic noord. Afspraak maken ging vrij vlot en we krijgen alles per mail opgestuurd. Vlak voor de besnijdenis heeft Jessica contact met ons opgenomen om alles door te nemen. Wij waren zeer zenuwachtig en zagen er heel erg tegen op. Op de dag zelf heeft Jessica ons op gemak gesteld. Chirurg Ali Allaui is zeer professioneel en legt alles netjes uit tijdens de ingreep. Na het vervelende prikje vond onze zoon erg vervelend dat z’n beentjes waren vast gebonden. Ingreep ging vrij vlot en we kregen duidelijke instructies voor de komende weken. Onze zoon speelde een dag weer vrolijk. Ik ben erg blij met de nazorg en kan dit niet genoeg benadrukken. We zijn zeer tevreden met de eindresultaat. Bedankt BK Noord! Wij hebben alleen spijt dat we niet eerder zijn geweest!

P. Yahaya
22/11/2023 at 10:49

Hele goede ervaring gehad. Zowel een paar jaar geleden bij mijn oudste zoon als bij mijn jongste zoontje nu. Er was altijd een zeer goede en makkelijke communicatie en ondanks de zenuwen en beladen emoties als moeder was alles makkelijk en goed te begrijpen. En de resultaten zijn daarnaast ook goed.

Zeker een aanrader!

Ayoub
14/11/2023 at 10:47

Hele goeie ervaring gehad.
Vertellen heel duidelijk wat ze gaan doen en wat de nazorg is.
Mijn zoontje had maar een dag last van.
Denken mee en houden het ook goed in de gaten.
Assistente is ook top! Heeft vaak geappt en op basis van foto’s heeft ze hem in de gaten gehouden.

J. Malik
10/11/2023 at 22:24

Niets anders dan lof! Onze eerste zoon is onlangs geholpen en wij waren als nieuwe ouders ontzettend nerveus. Maar de zorg en aandacht vooraf, tijdens en na de behandeling is zo fijn. Neemt zoveel weg bij de ouders en daarnaast is het resultaat ook zeer goed.

Zeker aan te raden!

Leave a reply