Besnijdeniskliniek Noord

Besnijdeniskliniek Noord biedt een specialistisch centrum voor de besnijdenis van jongens en volwassenen in Groningen.

Besnijdeniskliniek Noord heeft al in 2008 haar deuren geopend voor volwassenen en ouders die hun zoon willen laten besnijden in de omgeving. Wij voorzien de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Besnijdeniskliniek Noord is de enige besnijdeniskliniek in Noord-Nederland en heeft inmiddels meer dan 5000 besnijdenissen uitgevoerd. Wij staan bekend om goede pre-operatieve screening en de 24-uurs bereikbaarheid. Wij hebben inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Complicaties verzorgen wij natuurlijk zelf, ook al kennen wij deze gelukkig weinig.

Binnen ons centrum werken ervaren artsen die besnijdenissen uitvoeren op een gecontroleerde wijze onder plaatselijke verdoving. Wij nemen de tijd voor elke patiënt en bieden uitstekende nazorg. Ook voor een sterilisatie bij de man bent u bij de Besnijdeniskliniek Noord aan het juiste adres.

Openingstijden:

Momenteel worden besnijdenissen alleen op de zaterdag uitgevoerd.

 

Afspraken 24/7
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Corona/Covid-19 informatie Besnijdeniskliniek Noord

Besnijdeniskliniek Noord hecht altijd grote waarde aan de veiligheid van patienten, bezoekers en het personeel. Nu ons land is overvallen door het Corona-virus zijn wij extra alert en hanteren wij een strak veiligheidsprotocol en volgen de LCI Richtlijnen COVID-19 van het RIVM op.

Afspraken maken blijft mogelijk. U kunt ons gewoon telefonisch bereiken voor het maken van afspraken.

Door onze strenge (hygiëne)maatregelen kunnen we u veilige en verantwoorde zorg bieden. Wij verwachten van onze bezoekers dat u dit ook doet.

  Blijf thuis bij klachten, laat u testen en ziek uit
  Was vaak uw handen met water en zeep
  Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  Gebruik papieren zakdoekjes om de neus te snuiten en gooi deze daarna weg
  Schud geen handen
  Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen
  Vermijd drukte

Wanneer u klachten hebt zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken wij u vriendelijk uw afspraak te verzetten.

A gift to your son that lasts a lifetime

Onze visie

Wij willen zorg bieden die bijdraagt aan kwaliteit, cosmetisch resultaat, korte wachttijden en een lage prijs.

  • Mensen in het Noorden de mogelijkheid bieden om naar een besnijdeniskliniek bij hun in de buurt te gaan, zodat zij geen lange afstand met hun kind naar het westen van het land hoeven af te leggen.
  • Op een aangename manier helpen bij het uitsparen van tijd en geld door te werken met een korte wachtlijst en een betaalbare ingreep in vergelijking met een ziekenhuisopname.
  • Het “wild besnijden” door leken voorkomen

Met name moslims, joden en christenen laten hun zonen op jonge leeftijd besnijden om religieuze of culturele redenen. Ook laten steeds meer patiënten zich besnijden uit hygiënische overwegingen. Besnijdeniskliniek Noord voert deze besnijdenissen uit op een wijze die voor de patiënt zo min mogelijk belastend is.

In onze kliniek worden jongens en volwassen mannen onder plaatselijke verdoving besneden, zijn de ouders en andere familieleden van het kind bij de ingreep aanwezig en gaat de jongen meteen na de besnijdenis weer terug naar huis. Dit is voor een kind veel minder ingrijpend dan een ziekenhuisbesnijdenis onder algehele narcose.

Wij streven naar optimaal cosmetisch resultaat, een zo gering mogelijk aantal complicaties, een klantvriendelijke benadering, korte wachttijden en lage kosten.

Wist U dat steeds meer volwassen mannen onze kliniek bezoeken? Maak vandaag nog een afspraak bij de Besnijdeniskliniek!

Vanaf nu online! Dé webshop voor prachtige besnijdeniskleding en kostuums. Voor het totaalplaatje van de besnijdenis van uw zoon.

www.besnijdeniskleding.nl

Enkele ervaringen van patienten:

Een greep uit de reacties..

“Onze zoon kon gelukkig na de 1e week van geboorte worden besneden. Precisiewerk dat door dhr. Ali Allaui en zijn collega tot in perfectie is uitgevoerd (vader was gedurende de gehele operatie aanwezig ter observatie). De genezing was binnen luttele dagen, zonder complicaties voltooid. ”

“Nogmaals bedankt voor alles, shalom.”

“Ongeveer twee weken geleden werd onze zoon besneden. We werden erg goed ontvangen. En de artsen waren heel aardig. We zijn blij dat deze kliniek in Groningen bestaat. Onze complimenten voor Ali en zijn team.”

“Van ons krijgen ze een dikke 10”

“Twee weken geleden ben ik op mijn 42ste onderhanden genomen door assistent Ali en zijn collega dokter. Ik had al jaren geleden mij willen laten besnijden, echter durfde ik niet. Ik moet zeggen dat jullie erg positief en vriendelijk zijn. Ik werd hartelijk ontvangen en geholpen. Ook op de dag zelf (voor een drupje bloed in de onderbroek) ben ik teruggegaan en ook toen werd ik hartelijk ontvangen en geholpen. Echt super!! Telefonisch nog contact met Ali gehad die vervolgens ook weer hartelijk werden opgelost.”

“Kortom: ik ben tevreden!”