SPACEVertel Ons Hoe Wij het Doen

Reacties

U kunt hier uw reacties en waardering geven voor Besnijdeniskliniek Noord

Reageer..

80 Reacties

Meest recente reacties ziet u hier..

Familie Haidar
08/08/2022 at 17:32

Zeer tevreden
Bedankt BKN

Pierrette
29/07/2022 at 21:14

Super tevreden over deze besnijdenisklieniek met super personeel. Van begin tot het eind heel goed geïnformeerd en fijne dat je makkelijk en snel kunt communiceren door middel van WhatsApp en bellen. De nazorg verliep goed met een super resultaat.
Bedankt BKN!

Arno
29/07/2022 at 19:07

Fijne omgang, zeer kundig en goede voor en nazorg.

V.da costa
29/07/2022 at 16:47

Naar een week is mijn zoon besnijden ,alles was goede gegaan,dat kan niet anders,met zo leuk en lief mesen die daar werken,Jessica en zijn collega’s,en schoon,en netjes Kliniek.🎩👌👏👏👏🙏

Jad en Marlous
29/07/2022 at 14:24

Na een fijn contact met Jessica en veel wijzer te zijn geworden over de besnijdenis, besloten om ons zoontje met 3 weekjes te laten besnijden. Eenmaal daar waren we erg gespannen, hij is immers nog zo klein.. Dit werd al snel weggenomen door de professionele en toch fijne informele sfeer die er heerst in de kliniek. Ons zoontje lag na enkele minuten zelfs (met een beetje hulp van hun wondermiddel :-)) heerlijk te slapen tijdens de ingreep. Het contact achteraf en de uitleg over de nazorg was ook ontzettend prettig. Ons zoontje heeft vrijwel nergens last van gehad en de wond is nu na 6 dagen zo goed als genezen. Wat een fijne, positieve ervaring. Vooraf nooit durven dromen dat het zo positief zou verlopen. Wie weet tot in de toekomst! Groetjes, Jad, Marlous en Louen

Carmen
29/07/2022 at 13:50

Ons zoontje hier laten besnijden. Nette en frisse kliniek met geïnteresseerde mensen. Duidelijke instructies en fijn dat er voor en achteraf nog even contact is geweest!

Fam. Stuivenvolt
26/07/2022 at 18:53

Erg tevreden met de geleverde zorg en communicatie. Op gebied van zorg: duidelijke instructies over de ingreep gegeven zowel voor, tijdens als na. Gemoedelijke en vertrouwde sfeer tijdens de ingreep. Qua communicatie: er werd gelijk contact opgenomen met ons na het indienen van onze aanvraag. Stijl heb ik al persoonlijk ervaren. Mevr. Jessica belt namelijk en neemt daarnaast ook even tijd voor een informeel gesprekje. Daarnaast stuurt ze tegen de einddatum ook even een reminder via Whatsapp. En heeft ze me tijdens de ingreep ook erg gesteund met het afleiden van mijn kinderen.

Kortom, wij zijn enorm tevreden over besnijdeniskliniek Noord. En raden deze uiterst aan!

Nogmaals bedankt 🙏🏻

Ghazwa Jneid
26/07/2022 at 17:28

professioneel informatie voor en na de besnijding.
Professionele artsen en ook lieve assistente.
Snel en goede contact.
We zijn tevreden.
Ik zal dit kliniek zeker aanbevelen!

Verlaine Mbikulu
04/07/2022 at 18:21

Mn zoontje is netjes besneden. Vriendelijk personeel

Familie Beluli
04/07/2022 at 11:47

Wij hebben vorige week onze zoon laten besnijden. Aan de voorkant zijn we heel netjes en professioneel geïnformeerd. Ook het contact was zeer goed. Bellen/appen werd meteen op gereageerd waardoor je als ouders niet met vragen bleef zitten.

Op voorhand waren we wat zenuwachtig, maar dit was achteraf totaal niet nodig.

Nadat de intake was geweest, werd kort daarna onze zoon opgehaald voor de behandeling. Stap voor stap is alles uitgelegd. Er was continue ruimte om vragen te stellen. Prachtig dat er tijdens de behandeling Quran werd afgespeeld.

Wij kunnen alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn. Kundige en ervaren artsen.

Bedankt namens ons gezin

Familie Harsin
27/06/2022 at 11:32

Als ouders van onze zoontje van 8 weken waren we enorm gespannen voor de besnijdenis. We dachten dat de ingreep pijnlijk zou zijn voor onze zoon.
Maar wat een professionaliteit heeft het team getoond. We zijn gerustgesteld door de assistente, en tijdens de ingreep was het zichtbaar dat de arts erg kundig is in zijn werk. Hij streeft naar perfectie en wil niet eerder stoppen.
De arts heeft ons als ouders meegenomen in het proces en vertelt precies wat hij gaat doen. Dit was erg prettig.
Al met el een hele fijne en prettige ervaring gehad. Dezelfde avond had onze zoon nergens last van en na één week was hij zo goed als genezen.
Hartelijk dank namens ons gezin.

Kaynar
27/06/2022 at 11:08

Wij als ouders van onze zoon van 2 mnd oud waren zo vreselijk gespannen tijdens de besnijdenis, het viel echt reuze mee..
De personeel en de arts wisten ons gerust te stellen tijdens de ingreep. Onze zoon heeft helemaal niet gehuild. Ook niet tijdens het verdoven. Wij raden ouders aan zo jong mogelijk de baby’s te gaan besnijdenis en dan ook nog bij de
kliniek BKNOORD. Een aanrader!!!

Safaria
25/06/2022 at 22:03

Mijn zoon van 2 maanden, dismatuur geboren, laten besnijden. Nou wat een service! Goede ontvangst, uitleg. Gewoon uitstekend. Wat ik prettig vond is dat ik daarna altijd kon appen voor eventuele vragen. De besnijdenis was ook heel netjes gedaan en gelukkig ook snel genezen.

Sarah
24/06/2022 at 10:56

Ons eerste zoontje is el hamdulilah besneden bij besnijdenis kliniek noord en we zijn jullie super dankbaar voor de geslaagde ingreep, duidelijke communicatie en goeie nazorg.

Eroll Kryezi
12/06/2022 at 21:54

Zeer tevreden!!

Elhafed Chmourk
10/06/2022 at 12:52

Super goeie service en nazorg. Super netjes gedaan en alles duidelijk uitgelegd voor de besnijdenis. Ga zo door met het goeie werk.

Yvonne
03/06/2022 at 16:04

Wij hebben onze zonen vorige week laten besnijden. Ik was wat zenuwachtig, maar het verliep allemaal zo goed dat, dat al gauw afzakte.

Professionele artsen die erg goed met kinderen om kunnen gaan en zeer goed resultaat behalen.

De assistente is ook erg lief voor de kinderen en goed te bereiken voor eventuele vragen.

Erwin
28/05/2022 at 15:24

Ik heb in januari een vasectomie gedaan, en het resultaat is dat de operatie gelukt is. Het team werkt zoals je hoopt prettig in de omgang. Ze nemen contact met je op de informatie is goed en duidelijk. Ook na de operatie voldoende aandacht voor je herstel en of je klachten hebt. Ik heb zelf weinig last gehad ja de eerste 3 dagen wat pijnscheuten in de liesstreek maar dat was het dan ook wel, daarna ging het steeds goed en kon mijn werk prima uitvoeren.

Ik zou zo weer naar deze kliniek gaan maar het omdat de operatie geslaagd is is dat zeer onwaarschijnlijk. Maar voor mannen die goed geholpen willen worden is het een prima keuze om voor besnijdeniskliniek noord te kiezen.

Mohammed
26/05/2022 at 00:15

Ik heb twee kinderen bij de kliniek besnijdenis.was allemaal ontzettend mooi erg goede behandeling ze zijn allemaal erg aardig

Fam Dilli
20/05/2022 at 20:02

Onlangs zoontje van 11 weken laten besnijden in dit kliniek.

De arts dhr. Ali is zeer professioneel waardoor dit een vertrouwd gevoel geeft. Vooraf wordt alles duidelijk uitgelegd.

Voor en na de besnijdenis telefonisch en via de whatsapp contact gehad met Jessica. Dit heb ik zeer positief ervaren. Snelle terug koppeling, duidelijke uitleg en zeker heel vriendelijk.

Ik zal dit kliniek zeker aanbevelen!

Chantal François
13/05/2022 at 15:42

Tuurlijk wil ik graag een reactie plaatsen.

Als volwassen man was ik eerst terughoudend, maar na het lezen van de goede reviews en prive omstandigheden toch de knoop doorgehakt en afspraak gemaakt.

Ik werd telefonisch gebeld door mevrouw Jessica en gaf mij goed uitleg over hoe en wat.

Toen ik daar kwam werd ik vriendelijk ontvangen en doctor Ali nam rustig de tijd om mij het een en ander uit te leggen. Samen met zijn collega deed hij de operatie en beide stelden mij gerust.

Resultaat is echt super, want ik had een behoorlijke vernauwing zeiden ze.

Het is nu een week geleden dat de operatie heeft plaatsgevonden en ik ben nog herstellende. De nazorg is ook zeer goed van doctor Ali en van mevrouw Jessica als ik vragen had. Vandaag ook telefoontje gehad van mevrouw Jessica of alles goed is etc. En kan altijd appen bellen mocht er iets zijn.

Bij BKN ben jij in goede handen ook als je volwassen bent.

Bedankt BKN voor de goede zorg, fijne mensen zijn jullie

Desire ndayishimiye
13/05/2022 at 15:22

Ik heb drie kinderen bij die kliniek besnijden.was allemaal hartstikke mooi

Madu
13/05/2022 at 15:06

Mijn eerste zoontje gebracht. Spannend maar na een goeie uitleg de behandel kamer in gegaan. 2 artsen hebben de behandeling gedaan. Tijden en na de behandeling merk je de ervaring die ze hebben. Ook na de behandeling makkelijk contact te maken voor eventuele vragen!

Top gedaan, mvg madu ririmasse

Semhr
13/05/2022 at 13:35

Ik heb drie kinderen bijn diet kliniek Besnijdden
Heel mooi .

Rezjneh
06/05/2022 at 22:58

Onze zoon van 2 maanden bij Besnijdeniskliniek Noord laten besnijden.
Allereerst erg goed geïnformeerd en tijdens de intake worden vragen gesteld om complicaties te voorkomen.
Tijdens de ingreep waren wij als ouders erg gespannen maar ook daarbij werden we goed begeleid en werd er heel goed uitleg gegeven over wat er gedaan werd.
Daarna ook goeie instructies mee gekregen voor de zorg thuis.
Het meest fijne vonden wij dat we bij onzekerheid vragen konden stellen via de app. Foto’s en video’s maken het hierdoor makkelijk om goed mee te kijken en op afstand toch nog extra tips of advies te krijgen.
Erg vriendelijke, professioneel en deskundige mensen! Bedankt!

Carolien & Mohamed
06/05/2022 at 20:31

30-4 is ons Zoontje besneden. In het begin was moeders wat nerveus maar door de vriendelijke begeleiding van alle mensen in de kliniek en telefoontjes met Jessica was dit nergens voor nodig! Het viel allemaal reuze mee, aan het einde een mooie foto met dr Ali in onze zoon zijn mooie pakje! Super bedankt voor de service, een aanrader ook om zoontjes zo vroeg mogelijk te besnijden, toppie!

Sandra
05/05/2022 at 12:11

Hallo , uiteraard wil ik een reactie achterlaten ! Wat een leuk team van mensen werken er bij jullie ! We zijn op ons gemak gesteld en ook de kleine van 9 maanden !. Ons is alles goed uitgelegd en ook over de nazorg . Na de besnijdenis kreeg de arts Ali zelfs nog een dikke knuffel van onze kleine man kubilay . Wij zijn enorm positief over jullie , het is een pittige ingreep om te zien als ouder maar jullie hebben ons laten lachen !
Hele vriendelijke groeten ,
Sandra , Yemliha en kubilay

D. Toklu
02/05/2022 at 09:26

Top kliniek. Meneer Ali heeft echt een vakman en mevrouw Jessica is echt behulpzaam.

Shabnam Hossaini
29/04/2022 at 12:19

1 week geleden is onze zoontje van bijna 6 maanden besneden door de heer Allaui. Ik was erg zenuwachtig voor de ingreep van onze 1e zoontje. We hebben voldoende informatie en uitleg gekregen van de heer Allaui en zijn assistente Jessica en zijn erg vriendelijk ontvangen. Alles is goed gekomen en we zijn erg opgelucht dat het achter de rug is.

Kortom we zijn erg tevreden! Erg vriendelijke en behulpzaam team zijn jullie. Super! Jullie krijgen een 10+ !! We zullen ook zeker Besnijdeniskliniek Noord aanbevelen aan onze vrienden en familie.

Nael Palnaik
25/04/2022 at 11:10

It was a quick and smooth process. Doctor Ali and Jessica were very helpful and understanding. It was a big moment for us and was handled with care by them.

Reageer..