SPACEVertel Ons Hoe Wij het Doen

Reacties

U kunt hier uw reacties en waardering geven voor Besnijdeniskliniek Noord

Reageer..

154 Reacties

Meest recente reacties ziet u hier..

Kim
10/11/2023 at 20:07

Fijne kliniek!
Het contact verliep zowel voor als na de behandeling erg prettig.
Zelfs na de behandeling nog twee keer gebeld, om te vragen hoe het met onze zoon ging.
Tijdens de behandeling was de sfeer relaxed, de dokteren maakte grapjes, stelde ons gerust en voerde de behandeling secuur uit.
Wij kunnen dan ook terug kijken op een positieve behandeling en raden deze kliniek zeker aan!

Zara Abdoelbasier
03/11/2023 at 15:22

Ik heb hier mijn beide zoontjes laten besnijden. Vooraf kreeg ik advies en kon ik goed terecht met al mijn vragen. Wat ik direct al prettig vond is dat ze goed bereikbaar zijn. Appjes worden vrijwel direct beantwoord en er wordt snel opgenomen of terug gebeld.
Je krijgt duidelijk en overzichtelijk te horen via de telefoon en mail wat je mee moet nemen en wat er gaat gebeuren.

Toen ik daar eenmaal was werd er nog een keer doorgenomen wat er ging gebeuren en was er ruimte voor vragen en opmerkingen. Ik vond het fijn dat de verpleegkundige alles wist uit te leggen en enorm ervaren was.
Tijdens de ingreep was de arts duidelijk, aardig en professioneel. De verpleegkundige heeft liefdevol mijn zoontje zijn handje vast gehouden tijdens de ingreep omdat ik erg zenuwachtig was.

De nazorg was precies zoals daarvoor. Goed bereikbaar, kundig en aandachtig werd er in de gaten gehouden door hoe het met mijn zoontjes ging. Zij appte mij geregeld om een foto en te kijken hoe het ging. Dat vond ik erg fijn.
De eerste dag waren ze wat huilerig maar de dag erna hebben ze beide geen kick meer gegeven.

Zolang je hun advies opvolgt heeft je baby er minimaal last van.
Mijn oudste was 3 maanden oud en mijn jongste 7 weken

M.S.B
27/10/2023 at 16:35

Fijne kliniek waar ze heel precies tijdens de ingreep te werk gaan. Goede contact vóór de behandeling en na de behandeling. Onze middelste zoon (8jaar) is vorige week geholpen. Onze oudste zoon (11jaar) is vorig jaar geholpen. En binnenkort maken we een afspraak voor onze jongste zoon.
Een vertrouwde kliniek met goede resultaten.
Aanrader!!!

Blum
07/10/2023 at 21:16

Wij hebben ons zoontje van 16 maanden hier laten besnijden. Ik was mega nerveus ivm zijn leeftijd. De artsen hebben mij hier super goed mee geholpen waardoor ik op een fijne manier de operatie van mijn zoontje in ben gegaan. Bij binnenkomst word je al goed ontvangen en gerustgesteld door de verpleegkundige. Goede uitleg wat ze gaan doen tijdens de operatie en de nazorg ervan. De vragen die ik had zijn netjes beantwoord en na een week is er netjes contact opgenomen met de vraag hoe de week is verlopen en hoe de wond er nu uit ziet. Ons zoontje heeft ondanks zijn leeftijd vrijwel geen last gehad na die tijd. Tijdens de operatie merk je wel dat hij het veel bewuster mee krijgt dan een kindje wat veel jonger is. Wij hebben achteraf spijt dat we niet eerder zijn heen gegaan. Maar ondanks dat, bedankt voor de goede zorgen. Met vriendelijke groeten, Fam Blum

Amireh
02/10/2023 at 15:12

Top kliniek ! Wij danken de artsen voor hun geweldige werk, Ons zoontje van zeven weken hebben wij besneden in de BKN kliniek. Wij zijn zeker zeer tevreden met het resultaat van de operatie, onze zoon heeft vrijwel geen problemen gehad, de artsen hebben goede ervaring in hun werk en de assistent legde goed uit hoe je het besneden gebied moet verzorgen , raad ik aan deze kliniek aan mensen die nog niet bij de BKN zijn geweest of op zoek zijn naar een goede kliniek Voor hun kindje met ervaren artsen, twijfel dan niet , doe het gewoon met je ogen dicht.

Mine
01/10/2023 at 20:53

Een Fijn kliniek waar je snel terecht kan en goed geholpen wordt. De intake is duidelijk je wordt als ouder goed ingelicht en dit geldt ook voor de nazorg en nacontrole.. Ook tijdens de besnijdenis wordt je meegenomen in het proces ze leggen alles goed uit en de artsen zijn erg geruststellend. Ze weten wat ze doen en doen hun werk precies. Nemen de tijd om ervoor te zorgen dat alles zo goed en soepel mogelijk verloopt. Ons zoontje is 3 maanden en hij heeft er helemaal niks van gemerkt het is heel mooi genezen! Fijne ervaring voor ons en zeker een aanrader!

Aveer
01/10/2023 at 14:50

Top kliniek, goed geholpen. Mijn zoontje heeft weinig tot geen last gehad en mooi genezen. Na een week ook een telefoontje gekregen hoe het gaat. Bedankt!

fam. Rabhi
01/10/2023 at 13:51

Ik heb mijn zoon van bijna 3 jaar laten besnijden. Ondanks de leeftijd is alles perfect gegaan. Communicatie, voorbereiding, ontvangst en de uitvoering heel goed. Een dikke 10 wat mij betreft.

gr

Nadia
07/09/2023 at 22:28

Wij zijn bij de BKN besnijdenis geweest, voor onze zoontje van 3 en halve maand. Top mensen heel klant vriendelijk! Wij zijn ook voor de tweede keer geweest, ik zou hun zeker aanraden!! Kan er niks negatiefs over zeggen!

Jafer Balula
07/09/2023 at 15:24

Alhamdullilah k heb mijn drie zonen laten besnijden bij de Besnijdeniskliniek Noord de laatste keer was vorige week zaterdag en hij was twee maanden oud en alhamdullilah gaat alles goed en de service is erg goed verder heb ik ook geen klachten.
Heel erg bedankt,

Aldin en Shima
03/09/2023 at 23:00

Zeer tevreden, alles werd netjes uitgelegd.
Onze zoon van 3 maanden heeft bijna niks meegekregen van de ingreep. Herstel ging zeer spoedig! Dank voor de goede zorgen!

Adama camara mother of Sheriff
04/08/2023 at 15:52

Very satisfied, my son circumcising was very very satisfied and quickly heal. Just 5 days ago we took him there. Thank you so guys for your wonderful job keep it up. May Allah SWT continue to guide and protect you all ameen.

Nese Celik
21/07/2023 at 21:49

Mijn zonnen was 15 juli besneden. Ging heel goed
Oudste zon van mij is bijna 6 en hij is over gewicht. Zo goed ging hij na 2 uur later helemaal geen pijn
Doet te alles. Ik ben ontzettend blij om hun bij de bknoord laten doen. Vriendelijke mensen

Georgia en Ahmed Sayed
20/07/2023 at 01:12

Op 1 juli 2023 onze zoon laten besnijden bij BK Noord. Onze zoon was op dat moment 3 week en 2 dagen oud.

Toen ik contact opnam gaf de assistente aan dat het het beste is om de besnijdenis zo vroeg mogelijk te doen omdat baby’s er vrijwel niks van vernemen en het herstel erg snel is.

Ik was erg bang dat mijn baby veel pijn zou hebben maar ze waren erg geruststellend en behulpzaam met het maken van de juiste keuzes en uitleg.

De kliniek is hygiënisch en netjes en is gevestigd in een gezondheidscentrum. De assistente en de arts weten wat ze doen. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen wat er gaat gebeuren en ook na de operatie word er ruim de tijd genomen voor uitleg voor de verzorging wat erna volgt in huis.

De arts werkt heel precies en wilt een mooi resultaat afgeven zodat ook voor later de penis er goed uit ziet.

Mijn zoontje kreeg wat suikerwater op zijn speen en heeft niet gehuild tijdens het krijgen van de verdoving. Ook deed de arts de Koran op voor hem. Mijn zoontje was ook na de ingreep rustig en tevreden.

De genezing ging erg snel. We hebben onze zoon in de ochtend en avond in bad gedaan zonder zeep en bij elke plas luier de witte vaseline gebruikt voor om de eikel en bij een poep luier maakte we hem schoon onder de kraan. Ook tijdens het verschonen of het in bad doen heeft onze zoon niet gehuild en was gewoon rustig en tevreden zoals altijd.

Na 6 dagen kregen we een bericht van BK noord hoe het is gegaan en of we een foto wouden sturen hoe de genezing was dus ook erna controleren ze of alles goed bleef gaan thuis. Ook waren ze dag en nacht bereikbaar voor vragen of bijzonderheden.

Wij zijn heeel erg tevreden met hoe de ingreep is gegaan en vooral met het resultaat!

BK Noord super erg bedankt en mochten we ooit nog een zoon krijgen dan zien jullie ons terug!

Sam
12/07/2023 at 14:12

Our son had the procedure at Groningen clinic, the staff were very friendly and worked professionally. And even after the procedure they kept checking and asking about our baby’s situation. Thank you so much for your effort and care!

Antoinette Justin Gilbert
12/07/2023 at 14:08

A very good service, very professional, friendly and excellent. No cause for any complaint. I am very happy with the doctor and the staff and I will recommend your clinic to my friends. Thank you Dr ALI

S. Shahedi
23/06/2023 at 17:32

Lieve kundige mensen Mashallah!

Zeer meegaand en alles juist uitgezocht. Onze zoon was onder behandeling in Groningen en de chirurg heeft ook contact gehad om alles goed te overleggen. Alles is juist uitgelegd en aangegeven aan ons vooraf. We zijn al met al zeer tevreden met deze kliniek en raden het onze naasten ook zeker aan!

Safe
26/05/2023 at 21:47

Dat was een Dokoter en heel erg aardig en vriendelijk en hij hartelijk werk wij zijn heel blij van de dokter

Lejna
26/05/2023 at 17:05

Op 20 mei zijn onze zoontjes van 5 weken besneden. De kliniek heeft ons heel erg goed geinformeerd over de behandeling. De artsen waren vriendelijk en professioneel. Na een week werden wij gebeld hoe het ging en konden wij via de app nog even foto’s sturen zodat de artsen konden zien hoe de genezing ging. Wij bevelen deze kliniek zeker aan!!

Cilem
26/05/2023 at 15:05

Op 20 mei is ons zoontje van 3,5 maand besneden.

Ervaren artsen die weten wat ze doen en stellen je heel erg gerust tijdens de behandeling.
De assistente is duidelijk, vriendelijk en voorziet je van alle informatie.
Ze bellen na om te vragen hoe het gaat en je kan na de behandeling terecht met allerlei vragen.

Al met al raad ik deze kliniek zeker aan wij zijn heel tevreden.

Jenan Alfelah
26/05/2023 at 14:58

Was harstike netjes en hele aardige mensen

Marleen Schaap-Ouwehand
24/05/2023 at 23:20

Onze zoon van 6 jaar is een aantal weken terug besneden. Onze kinderen moeten wegens medische redenen besneden worden. In het zkh zijn ze hierin erg terughoudend geworden. Onze oudste twee zijn in het zkh besneden en hebben dit is als vreselijk ervaren (destijds 2 jaar). Onze zoon had zoveel klachten dat ik op eigen initiatief naar deze kliniek ben gegaan en binnen een week konden wij terecht! Wat een service. Prima op tijd alles gegaan. In tegenstelling tot het ziekenhuis waar je gerust een dag kwijt bent voor dit soort ingrepen. De assistente was vriendelijk en vooral duidelijk. De artsen kwamen professional over en mijn zoontje heeft een goede ervaring hieraan over gehouden + is van al zijn voorgaande klachten af! De vele tubes vaseline en duidelijke instructies waren heel fijn na de ingreep. Na een week belde de assistente nog even. Ik vond dit heel netjes en fijn. Deze kliniek bevelen wij zeker aan!

Cansu Chakari
12/05/2023 at 14:15

Op 6 mei is onze zoontje met 13 dagen besneden.
Het kliniek geeft duidelijke uitleg bij het intake en tijdens de behandeling hoe je het moet verzorgen. De artsen die ons hadden geholpen waren super leuk en zeer secuur in hun werk.
Operatie duurt ongeveer 10 minuten en is pijnloos. Beste keuze om voor bknoord te kiezen.

Cansu Chakari
12/05/2023 at 14:15

Op 6 mei is onze zoontje met 13 dagen besneden.
Het kliniek geeft duidelijke uitleg bij het intake en tijdens de behandeling hoe je het moet verzorgen. De artsen die ons hadden geholpen waren super leuk en zeer secuur in hun werk.
Operatie duurt ongeveer 10 minuten en is pijnloos. Beste keuze om voor bknoord te kiezen.

Hassenat
10/05/2023 at 22:05

Op 30 april is ons zoontje besneden ! Heel vakkundig en wij zijn erg tevreden . .

Hassenat
10/05/2023 at 22:04

Op 30 april is ons zoontje besneden ! Heel vakkundig doctor en wij zijn super blij en tevreden . .

Genevieve lanzilli
08/05/2023 at 14:51

30 april is ons zoontje besneden met 9 weekjes oud! Leuk team stellen je gerust en super blij het zo jong te hebben gedaan. Wat is mama trots kleine man deed het zo goed. De genezing helemaal top. Dankjewel voor alle goede zorg

Ciska
18/04/2023 at 20:34

Op 8 april ons zoontje van 11 weken bij BKN laten besnijden .
Wat een angst had ik ervoor,niet geslapen niks.. assistente Jessica heeft ons heel erg gerust gesteld! Ook de artsen heel tevreden over, ons zoontje heeft geen 1 kik gegeven ook na de tijd nergens geen last van gehad,het ziet er ook heel mooi uit,heel nauwkeurig te werk gegaan.
Na de tijd kon ik altijd bellen en appen als ik me zorgde maakte er werd gelijk gereageerd en mij gerustgesteld na een week belde Jessica zelf ook nog om te vragen hoe het gaat en advies te geven.
Al met al heel tevreden over de artsen en assistente tijdens en na de operatie!
Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

Ravi
15/04/2023 at 22:35

Wij zijn super begeleid en kregen duidelijke informatie, iedereen was erg vriendelijk en de besnijdenis ging perfect.

Ria
21/03/2023 at 19:29

We zijn erg tevreden over de besnijdenis van onze zoon. Duidelijke informatie, uitleg aan de ouders en op het gemak stellen van onze zoon.Erg tevreden en zouden het anderen aanraden!

Anoniem
21/03/2023 at 13:24

Hulp was snel, zeer goed behandeld en zorgzaam, ze waren altijd zorgzaam en belden om in te checken. Bedankt

JAL
17/03/2023 at 20:27

Besnijdenis voor onze 2-jarige zoon bij BKN. Vriendelijk personeel, artsen nemen je mee in het proces. Vertellen wat ze gaan doen en stellen je (als ouders) op je gemak. Genezing verliep snel en vrijwel zonder pijn. Goede voor- en nazorg en fijne communicatie. Ook per telefoon en whatsapp goed te bereiken. Dank jullie wel!

Yvonne
14/03/2023 at 21:03

Ons zoontje van 2,5 maand oud laten besnijden. Bij de ingreep helemaal niet gehuild, alleen het verdovingsprikje was even gevoelig. De artsen gaan goed te werk en geven je een geruststellend gevoel.

Het is super mooi en snel genezen. Ook erg fijn contact via de telefoon met het personeel. Zelfs als we wat wouden vragen in de avond via whatsapp kregen wij dezelfde avond bericht terug. Erg fijne ervaring!

Mauricio
13/03/2023 at 10:12

De heren zijn zeer vakkundig te werk gaan. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Zowel over de ingreep als over de nazorg en contact. Fijn en vriendelijk in de omgang. Aanrader! Tijdens de besnijdenis erg op mij gemak gesteld. Absoluut een aanrader voor volwassenen mannen. Ik ben (27).

Anoniem
10/03/2023 at 10:49

We zijn heel blij met de besnijdenis van onze zoontje bij BKN!!
+ Vanaf het begin is er goed contact geweest ter voorbereiding en we zijn 100% meegenomen door het proces van onze zoontje. (Alles gezien en meegemaakt)
+We kregen veel informatie voor en na de ingreep, wat super fijn was aangezien het de 1ste keer was dat we mee te maken hadden.
+ Genezing is goed en snel verlopen met de adviezen,
+ Flexibel; je kunt bellen maar ook via WhatsApp contact opnemen.
+ Vriendelijke professionals die ook na de ingreep contact hebben opgenomen.
– Licht gehaaste gevoel door vele afspraken.

Anoniem
09/03/2023 at 16:12

Wij zijn ontzettend goed behandeld. Zowel vooraf als achteraf goede informatie gekregen over de ingreep en nazorg. Ingreep zeer professioneel gedaan. Onze zoon van 4 weken heeft geen last gehad (zagen geen verandering ten aanzien van voor de ingreep).
Ook de begeleiding inzake nazorg erg blij mee. Zijn zeer betrokken en bij vragen kon ik altijd terecht. Ik raad de kliniek zeker aan.

Elvan Doornbos
08/03/2023 at 10:49

Onze zoon is goed behandeld en wij als ouders hebben duidelijke informatie gekregen over de nabehandeling. Heel fijn dat ze de moeite nemen om na de behandeling contact opnemen om te vragen of alles goed gaat en zo niet dat ze zelfs langskomen om te controleren en zelfs een antibiotica zalf brengen als er complicaties optreden. Al met al erg tevreden!!!

Jacob Bronkema
04/03/2023 at 15:09

Zeer professionele artsen, voelde me op mijn gemak. Ook goede nazorg.

Doreen nangendo
25/02/2023 at 00:58

After the circumcision my boy’s healing process was smooth.
Surely you have gifted hands

Merhawit
24/02/2023 at 20:08

Ik ben heel erg tevreden bij BKN besnijdenis Ze hebben een geweldige service !!! ?? ik heb mijn zoon vorige week laten besnijden en hij heeft geen bloeding of pijn heel erg bedankt voor jullie geweldige werk!!!

Mosaab Battoush
24/02/2023 at 15:56

Dank jullie wel
Ik heel tevreden vor jullie diensten
Na twee dagen van de operatie kwam mijn zoontje heel goed en hij had geen pij of andere problemen
Hartstikke bedankt

Anoniem
07/02/2023 at 18:52

Bedankt allemaal, ik wens jullie succes

Reda
07/02/2023 at 16:46

Voor de 3e keer bij BKN besneden! Wat goed is, is goed; no nonsense kwaliteit. Zoals we gewend waren, werd alles eerst heel goed en duidelijk uitgelegd en het resultaat is weer prachtig!

Adam
07/02/2023 at 15:13

Er is onlangs een kameraad van me bij het besnijdeniskliniek noord geweest, voor zijn zoon omdat te besneden omdat ik hem aangeraden had daar naartoe te gaan, inderdaad vertelde hij me dat het waard was om daar te zijn geen spijt, wat een prachtige mensen daar om je heen tijdens het besneden ze steldenje gerust weten de juiste woorden te gebruiken waardoor je veiligvoelt, ik zal iedereen aanraden z,n kinderen daar te laten besneden

Anoniem
07/02/2023 at 15:03

De besnijdenis is mij zeer goed bevallen! Zat er al een hele tijd over na te denken en toch de stap genomen om het te doen. Operatie ging vlot en verder geen pijn na de plaatselijke verdoving. Nu een week later blij dat ik het gedaan heb.

Iliass Al Hanachi
27/01/2023 at 19:25

Ons eerste zoontje van 7 weken is besneden en dit ging erg goed. Hij heeft niets van de ingreep gevoeld. Vervolgens heeft hij heel klein beetje tot nauwelijks last gehad bij het eerste plasje, wat natuurlijk normaal is. Hierna heeft hij nergens last van gehad en de genezing is erg goed gegaan. Hele fijne kliniek, behulpzaam personeel en goed te bereiken. Alles is ons stapsgewijs uitgelegd waardoor alles duidelijk voor ons was. Ook na een week zijn wij nog gecontacteerd om te kijken hoe het met ons zoontje gaat. Zeker een aanrader!

Walid
24/01/2023 at 13:51

Zoon van 4 maanden besneden en het is heel goed gegaan mijn zoon voelde er niks van en heeft ook vervolgens nergens last van gehad. Contact was heel goed altijd bereikbaar zeer behulpzaam en een echte aanrader! Top kliniek.

Major
24/01/2023 at 09:17

We worden snel geholpen, uitstekende service.

Bedankt voor de behandeling van mijn zoon
0685151849

Fam. Suliman
17/01/2023 at 14:15

Allebei onze zoontjes zijn besneden bij Besnijdenis kliniek Noord. Wat een lieve vakkundige mensen. Ze stelden ons op onze gemak en we kunnen altijd appen als er vragen zijn of iets niet duidelijk.

Tijdens de operatie is Jessica er om je als moeder zijnde te ondersteunen of de juiste dingen te zeggen. Ook de chirurgen zijn erg vriendelijk en stellen je gerust.

Wij raden iedere ouder met een zoon aan om naar besnijdenis kliniek noord te gaan!

Anoniem
16/01/2023 at 11:39

This is the best clinic ever.
Very kind staff and excellent job.

Reageer..